Termék kategóriája: Könyv, Újság»Gasztronómia
Dr. Dunszt Károly Cukrászati ismeretek + CD / Cukrász tanulóknak | Termékkód: 1062330933 |
|
|
A Kiadónál először megjelenő, korszerű tartalmú tankönyv bemutatja a leendő cukrász szakembereknek a cukrászüzemek szakszerű felépítését, a kialakításhoz szükséges követelményeket, a munkavégzés személyi feltételeit, az üzem általános berendezéseit, gépeit, eszközeit és felszereléseit, valamint a kötelező higiénés, munka-, tűz- és balesetvédelmi előírásokat. Az alapismeretekből kiindulva ismerteti a cukrásztechnológiai műveleteket: a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonóanyagok alkalmazását és előállítását, a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását is. Megtalálhatók benne uzsonnasütemények, kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.) receptjei anyaghányad-ajánlással, valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) gyártása. A követelményrendszernek megfelelően megismertet a fagylalt gyártásával, a diabetikus sütemények fogalmával és készítésükkel, valamint az éttermi melegtészták és tányérdesszertek korszerű tálalásával és felszolgálásával.
Eladó helye: Magyarország Hajdúsámson (4251)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Árverés kezdete: 2024. Nov. 19. 14:55 Árverés vége: 2024. Nov. 26. 14:55 Termék megtekintve: 125 |