Termék kategóriája: Könyv, Újság»Gasztronómia
Nova Szakácskönyvek - Vadételek (1993) újszerű (8kép+tartalom) | Termékkód: 1062292226 |
|
|
Nova Szakácskönyvek - Vadételek (1993)
Pecsenyék, Raguk, Levesek Apró- és Nagyvadakból
Nova Szakácskönyvek sorozat
kemény borítós
szép újszerű állapotú és foltmentes
Kiadó : Officina Nova , Budapest
Kiadás Éve : 1993
Eredeti címe : Das neue Menü - Geflügel und Wild
Nyelve : Magyar , fordította: Frank Júlia
Azonosító : ISBN 963 8185 309 , ISSN 0866-0956
Típus : gasztronómia
Oldalak száma : 104 oldal a borítóval együtt
Mérete : 28.5 x 21.5 x 1 cm és 605gramm
Készítette : Kossuth Nyomda Rt. , Budapest (93.0325)
Eredeti ára : 598.- Ft
Tartalomjegyzék :
Tartalom 4
Főzőiskola
Vadszárnyasok 8
Vadszárnyasok vásárlása és tárolása 9
Fogoly beburkolása (bardírozása) szalonnaszeletek 10
Sült vadszárnyas szeletelése 10
Nagyvadak 12
A nagyvadak minőségi jellemzői 12
A nagyvadak egyes húsrészeinek felhasználása 13
Apróvadak 3
Az apróvadak egyes húsrészeinek felhasználása 13
Vadhús vásárlása és tárolása 4
Vadételek elkészítése 4
A vadhúsok körülbelüli sütési ideje 15
Páclevek 15
Konyhatechnikai műveletek különféle vadhúsokkal 16
Vadalaplé, -töltelék és -mártás 19
Új polgári konyha
Nyúlmájpuding kaprimártással 24
Szalonnába göngyölt nyúlmáj 24
Nyúlpaprikás 26
Fogoly szőlőlevélben 26
Fácán winzi módon 27
Francia töltött galamb 27
Töltött fürj 28
Nyúl mustármártásban 28
Nyúlgerinc borsmártással 30
Vaddisznóragu 30
Párolt őzcomb 32
Rozmaringos őzgerinc 32
Szarvasfilé gombával 32
Nemzetközi konyha
Pilseni pikáns szarvasleves 36
Schwarzwaldi vadászpalacsinta 36
Gyöngytyúk olasz módra 36
Gyöngytyúk normann módra 37
Tűzdelt szarvascomb vadasan 37
Vadkacsa citrommal 38
Fácán umbriai módon 38
Francia nyúlragu 41
Nyúlgerinc fűszeres tejszínben 41
Ínyenckonyha
Párolt fogoly olívabogyóval 44
Fürjek karamellás almával 44
Vadnyúlpástétom narancsmártással 45
Zöldfűszeres vadnyúlkocsonya 47
Vadnyúlgerinc banánmártással 47
Egyszerű vadpástétom leveles tésztában 48
Vadmalacborda borókás vajjal 48
Őzgerinc pikáns mártással 49
Vadaprópecsenye szőlős mártásban 49
Szarvasérmék mézes-ecetes mártásban 51
Borsos őzhús gombával 51
Natúrkonyha
Töltött vadkacsamell 54
Vadkacsamell mogyoróvajjal 54
Gyöngytyúk gyömbéres habbal 57
Borscs galambhússal 57
Cordon bleu gyöngytyúkból 58
Chili gyöngytyúkból, fekete babbal 59
Fogoly almával és gyöngyhagymával, calvadosmártásban 59
Nyúlgalantin kelkáposztával 60
Kínai gomba rizlingben párolva 61
Nyúlgerinc diókéregben tormás áfonyamártással 63
Őzkocsonya rókagombával 63
Gyorskonyha
Fácánropogós narancsmártással 66
Fokhagymás párolt nyúlcomb 66
Serpenyős nyúlmáj almával és kagylóval 66
Töltött fürj kelkáposztával 68
Gyöngytyúk újhagymával 68
Nyúlmáj vörösbormártásban, zsályával 68
Nyúlgerincfilé áfonyamártásban 70
Nyúl sáfrányos mártásban, gyöngyhagymával 70
Őzérmék borókás mártásban 70
Szarvasszelet tejszínes bodzával 70
Őzaprópecsenye kínai gombával 73
Őzérmék vargányamártásban 73
Borsos szarvaspecsenye fűszeres dióval 73
Receptek mikrohullámú sütőhöz
Töltött galamb 76
Szilvával töltött vadkacsa 76
Narancsos vadkacsa 78
Töltött fürj marsalamártásban 78
Pisztáciával töltött fácán 80
Sült fácán káposztával 80
Nyúlcomb tárkonyos mártásban 80
Vadnyúlgerinc meggyel 82
Nyúlgerinc spenótban 82
Szarvascomb csipkebogyómártással 84
Őzgerinc bodzamártással 84
Karcsúsító konyha
Sült fácán szőlővel 88
Kelkáposztába göngyölt fácánmell 88
Vörösboros nyúlragu szilvával 91
Nyúlgerinc narancsos-sherrys mártásban 91
Savanyú fürjpecsenye 91
Nyúlfilé fóliában 93
Vadnyúlcomb provence-i módon 93
Töltött vadtekercs 94
Őzgerinc cseréptálban, párolt almával 94
Őzérmék narancsos áfonyamártással 94
8db képet töltöttem fel róla :
imgbox.com/g/pjA0pgie8Y
minden külön fényképezve, azt adom ami a képeken van, nem másikat
személyes átadás csak Budapesten , vidékre Posta
Eladó helye: Magyarország budapest (1188)
Szállítási feltételek: A szállítási költséget a vevő fizeti
Árverés vége: 2024. Nov. 23. 18:39 Termék megtekintve: 281 |